Show me this page in English1. Du må ikke cheate. Selfølgelig tillades ingen former for cheat, og bug misbrug er også forbudt. Du må heller ikke ghoste, hverken på LAN eller over internettet.

2. Tal ordentligt til dine medspillere. Lad være med at svine nogen til og undgå brug af sjofle, diskriminerende eller stødende udtryk. Husk, at der også er børn, der spiller på serveren.

3. Lad være med at TD, TK, blocke, teamflashe eller på andre måder opføre dig lamt. Hvis du kommer til at ramme en teammate ved et uheld, så sig undskyld, og hvis en teammate rammer dig, så lad være med at skyde igen. Hvis du ser nogen stå stille og sigte et sted, så lad være med at stille dig op foran. Lad være med at stoppe op i portåbninger bare for at drille. Giv dine medspillere plads til at komme tilbage.

4. Lad være med at bruge sjofle, diskriminerende eller stødende nicks. Nicks, som fx indeholder navne på kønsdele, racisme, nazisme eller andre former for diskrimination, er ikke tilladt.

5. Undgå winnerjoining.

Cheatere bannes uden advarsel og for altid. Overtrædelser af de resterende regler medfører advarsel, kick og/eller ban efter skøn. Hvis du mener, at du er blevet kicked eller banned uden grund, så skriv det på vores forum. Vi diskuterer ikke regler/kicks/bans på serveren.